dimecres, de novembre 01, 2006

comentari imatge_4

Hola de nou!
Anem avançant, ara amb una nova imatge i 10-15 línies més per omplir en aquest espai.
Ja sabeu com va no? Ara a treballar.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquesta foto em recorda a les fantàstiques excursions de la meva familia,sobretot em va agradar molt les estatues que hi han a les catedrals fets de pedra i molt detallista.El meu cosí i jo en agrada anar a aquest tipus de catedrals ,es extrany perquè el meu cosi no creu en déu.

Anònim ha dit...

Mirant aquesta foto em venen al cap una sèrie d'excursions que vaig fer quan estaba a l'altre escola amb aquest estil de Gaudi molt original.
Crec que aquesta catedral es digna d'un arquitecte tan prestigios com Gaudi per l'estil en el que està feta la catedral.
Penso que aquesta foto es de La Pedrera , una de les obres més conegudes de les que ha fet Gaudi.

Anònim ha dit...

Un dia vam anar a dunar una volta amb els meus pares i vam veure moltes figures penllades de una paret li vaig preguntar al meu pare que fellen aquellas figures i emba cuntesta que era unes figures religoses colgades de la sagrada familia,que la ba fer gaudi i que estava enterat dins per que era una isglesia.

Anònim ha dit...

Fa molts anys es va construir ,la va construir un tal Gaudí i amb la seva imaginació va conseguir que les seves torres siguin tan especials.I ajuntar la seva imaginació amb la fe religiosa.Ell va dir abans de morir que mai s´acabes.

Anònim ha dit...

Mirant aquesta foto,em racorda a quan anava amb la meva tieta,la meva cosina i el meu cosi.Una vegada el meu cosi la va feta bona.Jugava a no apartarse que s´apartes la gent,un alemany li va donar la bronca però com no l´enteniem vam ecslafar a riure mentres ell seguia cridant com si estigues boix.Esclar desprès la meva tieta ens va fotre bronca i si que l´enteniem si fins i tot vaig entendre la paraula¡castigats!.Al meu cosi i a mi, una estatua ens recorda a un personatge de dibuixos animats.Aquell dia va ser inolvidable.La vritat jo crec que mai acabaran aquet monument.¡Es grandios!.