dijous, de novembre 04, 2010

FEM RETRAT

Hola!
a classe hem treballat les característiques del retrat, ara toca posar-les en pràctica.
A continuació veureu diferents imatges; heu de triar-ne TRES per fer:
  1. UN RETRAT FÍSIC
  2. UN RETRAT PSICOLÒGIC
  3. UN RETRAT DE LES DUES
Teniu temps fins el dilluns 15 de novembre, d'acord?
Apa, a començar!









56 comentaris:

Kilian Ruiz Tenza ha dit...

Fotografia 5(FISIC):Ulls mitjans, pel amb rastes, llavis groixuts, amb barba, sense bigoti, cabell molt llarg, orelles una mica grans, coll petit, sense ulleres, sense percings, amb mocador al cabell, sense arracades, urelles de color banc clar, cabells de color marro, barba de color negre i blanc, nas puntiaguts i zelles gruixudes i cortes.

Kilian Ruiz Tenza ha dit...

Fotografia 5(FISIC):Ulls mitjans, cabell amb restes, llabis groixuts, amb barba, sense gigoti, cabell molt llarg, orelles una mica grans, coll petit, sense ulleres, sense pircings, amb mocador als cabells, sense arracades, persona blanca, cabells de color marro, barba de color negre i una mica blanc, nas puntiagut, zelles groixudes i curtes.

Simone Orozco Dalla Costa ha dit...

Fotografia 3 1ªDescripció(Físic):

Nen pèl-roig, blanc de pell i amb un xumet a la boca, una mica cansat amb un barret una mica descolorit de color blau, un nas com un galet i te unes galtes precioses. Te una jaqueta de pana amb un color marró fosc que li afavoreix la carona de pà. Està en una carro per a nens petits.Al xumet porta un cavallet de mar de color groc sobre un fons blau.

Silvana Gonzalez Dextre ha dit...

Fotografia 4(fisic):Celles gruixudes i separades, llavis gruixuts, nas arrodonit, sense bigoti, sense barba, forma de la cara allargada, orelles llargarudes, cabells llisos i negres, front arrugat i color de la pell pàl·lid.

Albert Gómez Martínez ha dit...

Fotografia 1(fisic):Es una noia amb cabell llarg i de color negre i té un vestit de novia i blanc zabates blanques de talo i sense arracades i al coll porta ull collar i té un nas normal i llavis tambe normals i ulls mitjants.

Albert Gómez Martínez ha dit...

Fotografia 3(fisic):És un bebé, amb un xumet, en el xumet porta un cavall de mar, amb aigua de fons, la boca tancada, amb un barret al cap i està dormint, en una cuna amb xaqueta marró i de pell i el pel és de color pel roig i un nas galet i la pell molt pàlida i ulls tancats perquè està cansat.

Albert Gómez Martínez ha dit...

jordi ho sento vaig a repetir els textos perqué tinc faltes d´ortografia.

Albert Gómez Martínez ha dit...

Fotografia 1(fisic):Es una noia amb cabell llarg i de color negre i té un vestit de novia blanc i sabates blanques de talo i sense arracades i al coll porta un collar i té un nas normal i llavis tambe normals i ulls mitjants.

Lola March Vicente ha dit...

Fotografía 5 (Físic): Es un home pàl·lid de cara ovalada. Te un front llis i ample. Els seus ulls son desperts i tristos. El seu nas. es punxegut i te una boca petita. Te uns llavis prims. Les pestañes son curtes i esclarissades.Les celles son gruixides i separades. Te unes orelles punxegudes i petites. S'hi distingeixen els cabells negres iamb rastes. Porta el cabell recollit i un jersei de llana blanc.

Lola March Vicente ha dit...

Fotografía 4 (psicològic): Es un home jove. Sembla dinàmic i audaç, encara que una mica ingenu. La seva cara dona una impressió de ser una persona somiatruites i optimista, però orgullós i sincer. Sebla que en aquell moment estava content per alguna cosa en concret.Te una cara que inspira avarícia. També dona l'impressió de que es un home viu com una centella i corcó.

maricarmen garcía ha dit...

Fotografia 4(FÍSIC):És un noi amb la boca oberta del tot,sembla enfadat,sense bigoti,sense ulleres,cabell no molt llarg i de color més aviat negre,les seves celles són gruixudes i del mateix color que el cabell,amb els ulls mig oberts,amb els seus llavis crec que gruixuts però no es veu molt bé perquè els té del tot oberts,el seu nas el té arrodonit, el seu color de la pell és més aviat pàlid i les seves orelles no sobresalten gaire es més gairebé no se li veuen

maricarmen garcía ha dit...

Fotografia 4(FÍSIC):És un noi amb la boca oberta del tot,sembla enfadat,sense bigoti,sense ulleres,cabell no molt llarg i de color més aviat negre,les seves celles són gruixudes i del mateix color que el cabell,amb els ulls mig oberts,amb els seus llavis crec que gruixuts però no es veu molt bé perquè els té del tot oberts,el seu nas el té arrodonit, el seu color de la pell és més aviat pàlid i les seves orelles no sobresalten gaire es més gairebé no se li veuen

maricarmen garcía ha dit...

HO SENTO JORDI SENSE VOLER HO HE POSAT DUES VEGADES

Judith González Fernández ha dit...

És un nen pèl-roig té un xumet de color groc i verd. Té una jaqueta que sembla que li abrigui força, aquesta jaqueta és de color marró. Té la pell blanca, té un barret de color com gris blau .. Sembla que aquest en un carro dels nens petits.

Judith González Fernández ha dit...

És un noi que té rastes i amb un tipus de cua alta com amb una diadema. Té els ulls com verds foscos ... Té un jersei de llana. Té les celles grosses, la seva mirada és de tristesa, el seu nas és de punta.

Judith González Fernández ha dit...

Sembla un noi enfadat, té corbata rosa, ben vestit, les seves mans són grans, té els dits bastant llargs, té la boca gran el nas allargat, les celles són grosses, el seu pèl és curt i de color negre, els seus ulls no es veuen molt.

Lucía Cano García ha dit...

FOTOGRAFIA 1(FÍSIC):Es veu una noia amb una sonrisa a la boca per què es va casar, porta un collaret blanc amb creus penjant. El seu cabell es més bé castany i els seus ulls són marrons, les seves celles són primes y castanyes. Té uns llavis més o menys bonics i el seu nas es més bé puntiagut. Al cabell porta una mena de corona i uns clips blancs per decorar.

LUCIA CANO GARCIA ha dit...

fotografia 4(psicològic): Es veu un home jove que està rient. El veig una mica mandrós i panxacontenta. Encara que em sembla que també es veu un home que s'acostuma a dir la veritat encara que a vegades no. Em sembla que en aquell moment s'estava rient per què havia dit alguna mentida. I per últim crec que es un home el que vol tot a la primera.

LUCIA CANO GARCIA ha dit...

FOTOGRAFIA 5(BARREJA DE RETRATS): Jo veig un home amb el cabell brut i amb rastes, amb barba. Les seves celles són gruixudes, el seus ulls són verds i la seva boca és petita. El veig un home trist i content a la vegada, trist per què crec que és pobre i no té ni on dormir, ni on pasar l'estona...i el veig content per què crec que està demananat calers i algú li ha donat algun . També el veig un home sincer i molt amable.

J.Carlos Burgos Guardiola ha dit...

Fotografia 1(psicológic):Xicota jove d'uns 20 anys, amb el cabell negra ple de perles,ulls marrons, la boca i el dents grans, el nas puntiagut, amb un vestit de novia blanc.Emb sembla molt feliç.

J.Carlos Burgos Guardiola ha dit...

Fotografia 3(Físic):Nen petit,en un
cotxe dormint,en el cap porta un barret de llana,te el cabell
pèl-roig,el nas rodo,en la boca porta un xumet de molts colors,també per el fred porta un abric marró i se'l nota un nen molt
tranquil.

Ivan Segura ha dit...

Nen te el cabell roigpell i te un xumet a la boca, te una gorra barret i estat molt tranquil en el llit,te tambi les galtes marmell com un tomaquet i el nas te les fosssenasals molt obertes.en el xumet te com un anec molt gracios
i la seeva jaqueta es de color marro

J.Carlos Burgos Guardiola ha dit...

Fotografia 5(Físic i psicològic):
Home jove amb el semblant una miqueta trist i melancòlic,porta rastres en el cabell, te barva negra,els ulls marrons,les celles
molt poblades,les orelles les te petites,te un sonriure entre content i tris.Porta una jaqueta
blanca de llana.

david marrugat gómez ha dit...

Es una noia normal amb vestit de boda,uns pendents,un collar, com una corona noia agradable cejes normals cabell no molt curt i de color negre amb tacons els seus ulls són de color marrons i unas celles com castanyes/negres i no molt llarges i ames sembla molt contenta per la boda.

Adrià Aznar Castejón ha dit...

Es una noia que s'acava de casar i esta molt contenta pero lo que estic beien abans,aquesta noia es wapa ulls bonics cabell risadet que s'ha la ficat per casarse vestit blanc ulls bonics boca normal i el dents molt nets i brillants.

Adrià Aznar Castejón ha dit...

es un nen que esta dormin i crec que esta cansat per que te una cara de dormir molt be,aquet nen te un gorro,el chupet i el cabell el te llarget per la seva edat la vritat pero bueno.
El nen es wapet i regordete i bueno això es lo que se d'aquet ne per la fotografia.

Anònim ha dit...

Imatge3 (retrat Fisac): Es un nadó, te un xumet a la boca de color groc i verd amb un dibuix d’un cavallet de mar, per la fotografia sembla que esta dormint ja que te els ulls tancats, porta una jaqueta de color marró de pana, porta una caputxa de color gris que sembla les orelles d’un conill, com va vestit, sembla que sigui un dia d’ hivern i també sembla que fa fred. El nadó es pèl-roig, es veu ja que li surt per fora de la caputxa,

Eric Rivas Lobato ha dit...

Imatge3 (retrat Fisac): Es un nadó, te un xumet a la boca de color groc i verd amb un dibuix d’un cavallet de mar, per la fotografia sembla que esta dormint ja que te els ulls tancats, porta una jaqueta de color marró de pana, porta una caputxa de color gris que sembla les orelles d’un conill, com va vestit, sembla que sigui un dia d’ hivern i també sembla que fa fred. El nadó es pèl-roig, es veu ja que li surt per fora de la caputxa.
Jordi, el comentari que surt amb anònim es meu,aquest es el mateix.

Anònim ha dit...

Imatge1 (retrat psicològic): Per la fotografía sembla o es dedueix que esta contenta, el motiu sembla que es el séu casament. Normalment el dia del casament per a una núvia sol ser molt important i alegre per a ella i en aquesta noia es pot apreciar la seva felicitat en la expressió de la seva cara.

Eric Rivas Lobato ha dit...

Imatge1 (retrat psicològic): Per la fotografía sembla o es dedueix que esta contenta, el motiu sembla que es el séu casament. Normalment el dia del casament per a una núvia sol ser molt important i alegre per a ella i en aquesta noia es pot apreciar la seva felicitat en la expressió de la seva cara.

Eric Rivas Lobato ha dit...

Imatge2 (retrat de les dues): Per la fotogrfia es pot apreciar que es un noia jove, entre 20 i 25 anys, el seu cabell es un marró fosc i no es ni molt llarg ni molt curt .El seu vestit negre sembla de festa i el fet de portar unes cordes de globus ens indica que esta celebrant algú aconteciment, la seva expressió de la cara es alegre i això ens indica que esta feliç.
Sembla una noia bastant simpàtica, alegre i amigable.

Adrià Aznar Castejón ha dit...

es un noi amb rastes uns ulls grans els llabis grans i porta el cabell mal fet per a mi i no m'agrada gens,te una diadema al fons del cabell perque no el tingui suelto pero bueno es un noi normal i corrent pero a mi no m'agrada com va vestit.

José Isaías Villalobos Montoya ha dit...

Fotografía 1 (Físic):Es veu una dona que s'ha casat o que es va a casar de mes o menys 30 anys. A la boca te una sonrisa que dona com a significat que està contenta per el seu casament. Porta un collar i porta una vestimenta adecuada per l'ocasió amb un vestit blanc. A la imatge es pot veure de fons gent indistingible.

José Isaías Villalobos Montoya ha dit...

Fotografía 4 (Psicològic):Es pot veure un home que per alguns por estar alegre i per altres enfadat. Si està enfadat pot ser perquè algú ha fet alguna cosa que a ell no li sembla correcte i això significaria que es una persona controladora i dictadora, i que vol que tots faguin el que ell vull i si està alegre serà perquè ha guanyat alguna cosa com acord amb altres executius o la loteria, això siginificaria que es una persona que no sol guanyar moltes coses en la seva vida i això el convertiria en una persona submisa que solta tot de un cop.

Silvana Gonzalez Dextre ha dit...

Fotogràfia 1:Es una dona que va vestida amb vestit de novia blanc, que s'ha acaba de casar, esta molt contenta, porta un collaret que te creus penjats, porta una corona en el seu cabell castany.

Gema Murciano Alpuente ha dit...

Fotografí 1(Físic):És una noia amb un sonriure blanc i gran a la boca provocat perquè s'ha acaba de casar, va amb un collaret i unes arracades de plata.I al seu cabell,de color catany fosc,un vel blanc i una corona de plata.Sembla que estigui en mig del carrer

Gema Murciano Alpuente ha dit...

Fotografía 2(psicològic):És veu una noia jove i bonica amb un gran somriure,cabells negres i amb un tall escalat molt bonic, un vestit negre fosc i un collaret d'or preciós.A la fotografía es veu com aquesta noia acaba de deixar anar uns globus o alguna cosa semblant, amb cintes blaves i vermelles cap al cel.

José Isaías Villalobos Montoya ha dit...

Fotografia 2 (De les dues):Es pot veure en la imatge una noia de uns 25 anys. Te un vestit negre i un collaret. Te les ungles pintades de vermell. Sembla sorpresa per una especie de globus que està volant. Te els cabells de marró fosc. El fons de la imatge es pot veure un fons de color blau clar que pot indicar ha anat a prendre's una foto. Sembla una noia bastant simpàtica.

Gema Murciano Alpuente ha dit...

Fotografía 3(Físic i psicològic): És veu una nena petita molt bonica, amb cabels pèl-roges i tapats amb una bonica caputxa de color blau clar, dormint en un coxet de nens petits, amb un xumet groc que està enganxat a la seva jaqueta de pana de color marró fosc.

Simone Orozco Dalla Costa ha dit...

Fotografia 2(PSICOLÒGIC):

Dona que esta contenta per un aniversari o una festa, mirant al cel amb una esperança.Es veu que es una persona molt simpatica i elegre, amb sentit de l’humor i satisfeta de si mateixa i romàntica. Ha aquesta dona li agrada estar arreglada i parlar amb les seves amigues.

14-11-2010

Simone Orozco Dalla Costa ha dit...

Fotografía 5 ( Físic i Psicològic ):

Sembla un un home lector i antipatic, te uns ulls entre verds i marrons, rastes i una cua, també te una barba de color negre com els seus cabells. Es veu que es molt pensatiu i bon escriptor.


14-11-2010

david marrugat gómez ha dit...

fotografia 3

es un nen amb un xumet blau a la boca que està dormnint sembla molt bufo i està amb una chaqueta de pell de color com marrò, te el cabell pèl-irroig, te com un barret a sobre del cap sembla un nen molt fufò i fa temps de molt de fred per la imatge perque el nen de la imatge porta una chaqueta marrò de pana.

david marrugat gómez ha dit...

fotografia 4
sembla un empressari que sempre fa la feina però li diuquen que està malament i està molt cabreat està de peu, va amb sabates de color negres, bè vestit formal amb unas cxelles no del tot gruixudes el cabell de color negre i una corbata de color rosa sembla pàlid el noi però mes un empressari.

Elías Cano García ha dit...

fotografia 1( retrat físic ):es una noia maca, alta, amb ulls de color marró. Té el cabell castany, i llarg però recollit, amb un pentinat de núvia. Porta un collar de perles, que sembla molt car. I un vestit blanc típic de núvia. Té les dents blanques i perfectes.

Elías Cano García ha dit...

Fotografia 3 (psicològic): és un nadó que està molt tranquil dormit. Està relaxat perquè no te cara de preocupació. Sembla que estava molt cansat i s'ha quedat dormit al carrer, porta roba de carrer i sembla que est`s dins d'un cotxet.

Elias Cano García ha dit...

Fotografia 4 (retrat físic i psicològic): és un home d'uns 30 anys, alt, de raça blanca, amb cabell fosc. Va molt elegant vestit, porta esmòquing i corbata lila de ratlles, amb unes sabates italianes. Sembla desesperat i enfadat, pel seu treball. Està cridant i te la cara i les mans molt tenses.

Marc Rubio Madrileño ha dit...

Fotografia5(fisic):es una persona amb cabells de color negre, els ulls de color marro, no te barva pero si que te bigoti, porta una coleta al cabell i te una camisa de llana blanca.

Marc Rubio Madrileño ha dit...

Fotografia4(psicològic: sembla una persona amb molt estrés o que està enfadada per alguna cosa perquè a la fotografia surt cridant. Per com està vestit sembla que estigui enfadat per alguna cosa del seu treball.

Marc RubioMadrileño ha dit...

Fotografia1(de les dos): es una noia que sacava de casar per el seu vestit i esta molt feliç i la noia sembla una persona simpàtica amb la que es facil assosiar-se.

david peña marquez ha dit...

fotografia 5(FISIC)Té els ulls verds i marrons té molt pèl i porta una cua i rastes per darrere té els cabells negres i les celles force groses i tambe el bigoti també té el canell molt despentinat té un nas molt allargad
i unes orelles que tenen forma de montanya cap amunt i arruges pel cpstat dels ulls

Yvette Capdevila Ruiz ha dit...

foto5 físic:És un home amb la cara pàl·lida i ovalada. Els seus ulls són marrons i senblen tristos.El nas és gran. La boca de llavis petits i prims. Les pestanyes són curtes. Les celles són gruixudes i separades.Els cabells són foscus amb rastes.

Yvette Capdevila Ruiz ha dit...

foto 3 psicològic: És un bebé dormit amb un xumet. Semble feliç i tranquil. Semble que no te preocupacions, és un panxaconten.

Yvette Capdevila Ruiz ha dit...

foto 1 psicològic i físic: Noia jove vestida de nuvia. Està molt guapa perque està contenta. És el dia més feliç de la seva vida.Semble molt alegre.

Albert Gómez Martínez ha dit...

Fotografia 5(psicológic):És un home d´uns trenta nou anys i te una barba molt llarga i te unes celles amb molt pel i uns llavis molt gruixuts i nas puntiagut i un cabell llarg i amb rastes i ulls una miqueta grans i está sonrient perque está contenti coll petit i orelles petites i no estan puntiagudes.

david peña marquez ha dit...

fotografia 4(psicològic) sembla una persona amb molt estrès i sembla que li surtin totes les coses malament o sigui en dues paraules mala sort. Sembla un persona molt antipàtica i sembla que li aigan de acomiagut del el seu traball.Sembla que esta molt enfadat pel que li han fet i tambe sembla que estigues cridan per la ravia que te dins.

david peña marquez ha dit...

Fotografia 1 (fisic i psicològic)És
una noia de 21 anys no més i està molt contenta perquè està celebrant el seu casament se'li veu molt alegre. Té un vestit de casament una mica curt i una corona sobre del cap tè els ulls molt allargats i els llavis molt gruixuts i estirats tè tres pigues sobre el llavi de la part dreta i te el cabell marro.I sembla molt simpatica i molt carinyosa i molt agradaple.