dimarts, de desembre 11, 2007

el rellotge de Cap d'Any


s'apropa l'últim minut abans del canvi d'any... tota la plaça està esperant que l'agulla canviï per disposar-se a les 12 en punt de la nit i celebrar el 2008. Però de cop s'atura. No passen els segons. I el rellotge no avança.
Què ha passat? Què creus que passarà? Completa la història en unes 10-15 línes sense faltes d'ortografia! Apa, a treballar!!

19 comentaris:

Anònim ha dit...

El rellotge s'ha espatllat,la gent s'espantara perque mai pasara el any nou 2008 pero de cop i volta el rellotge comença a anar de nou pro esclar ba un minut adelantati el rellotge esta molt alt i no arriban a canviar-i l'hora i estan tots molt inquiets perque pensan que es quedaran amb l'any 2007 pero un senyor va tindre una idea i va agafar una corda i es va enfilar i a les hores va posar ve el rellotge i tot el mon es va alegrar.

Anònim ha dit...

El rellotge s´ha espatllat.Un dels seus engranatges no funciona i la gent s´espanta a les seves cases.
De cop i volta hi ha un gran silenci perquè les agulles no es mouen.
Tothom creu que no hi ha solució i que l´any nou no arribarà.
Un bomber puja amb la seva escala fins al rellotge i veu que han robat una peça.Desprès, va donar l´alerta i la policia va anar a buscar a aquesta banda de lladragots.Els lladres s´amagaven a les muntanyes, però, els policies els van enxampar i van recuperar l´engranatge.
Rapidament,la peça es va col.locar al seu lloc.El rellotge es va posar en marxa i la gent contenta va cridar:

Feliç any 2008

Anònim ha dit...

El rellotge no avança tothom està espantat ningú sap el que pasa.Llavors les persones mes importants del món es reuneixen amb la ONU.Arriben a un acord i truquen a les forçes especials del món.Fan una operació especial.Van pujar al rellotge amb els seus enginyers.Finalment,quan van arribar a la sala dels engranatges els enginyers el van arreglar.Tothom va ser feliç al nou any 2008.

Anònim ha dit...

El rellotge es habia trencat ,perquè la elctricidad es habia hido i tot el món estava molt empipat i inquiets perquè si no es quedarian sense ubas ni any nou i tot estaven esperant el anyo nou però quan bino la electrizidad tots estaven esperant per a l'any nou però surgio un problema que els engranatges es habian trencat el de dintre del rellotge i bino un senyor que arreglava els rellotges i va dir: -Jo intentés arreglar aquest rellotge , perquè jo solament he arreglat petits rellotges . Cogio una corda es cogio del rellotge i es va anar iendo per a dalt pas mitja hora i el senyor amb les seves mans arreglo el rellotge baix i quan enchego les llums i tots ja menjant ubas cunado era l'ultimo segon tots van dir: Feliç any nou tots estaven contentisimosy abraçant.

Anònim ha dit...

Tots estavem esperan aquell moment en que l'agulla marqués les 12 en punt i de cop i volta s'atura. Tota la plaza és queda en silenci absolut, tots estan molt nerviosos perquè no s'avien el temps que faltava per a les 12. De cop i volta es va sentir una cosa que que queia de un lloc molt alt, era una peça del rellotge.

De cop i volta per l'altra banda es ve veure un nen d'uns 13 anys que pujava. Cada vegada se’l veia més petit i de cop i volta es va sentir: tic-tac-tic-tac. El nen va fer un crit dient: L’he arreclat!

Encara faltaven 5 segons. La gent contava cap enrere i... feliç any nou!

Anònim ha dit...

El rellotge s'atura, no podem celebrar l'any nou 2008, la gent s'espanta. Per la finestra veuen que no funciona i comencen a recorre tota la casa. Tot esta sorollós, la gent dient que no tindrem un bon any nou 2008, tot i que la gent pensaven una solució per arreglar-lo, entre tota aquella gent hi avia un senyor que hi treballava en arreglar aquests tipus de rellotges, va demanar una escala per enfilar-se i li van donar una, va pujar i el que tenia malament era una peça que hi havia fa molt que tenia pinta de que es trenques en qualsevol any ens va tocar a nosaltres i el va poder arreglar.

Tothom es va posar alegre i es va arreglar tot, i van tenir un bon any nou 2008

Anònim ha dit...

El rellotge s'ha espatllat, i no avasa la avulla . la gent esta molt nervioses i preocupats per que l'any nou no arriva,crec que l'avulla s'ha atascat.Derrepent benen els bombers diuen que estirin una mica cap anrrere per que anirian a moura la avulla i derrepent una ampolla de cava sobra
i el tap dona ala avulla i es comença a moura i sonen les campanades una darrere de l'altre fins les dotze,despres de les dotze campanades comença la festa i l'any nou.

Anònim ha dit...

Els engranatges del rellotge estaven trabats per un pal de ferro que havien trobat en les agulles. La policía va intentar trobar el responsable, mentre que els enginyers intentaven arreglar-lo, pero els costava molt. Van estar tota la nit arreglant-lo pero no ho conseguien, pero mentre estant la policía va trobar el responsable i el van portar a la comissaria. El van interrogar i el van tancar a la presó 5 anys pel que havia fet. Finalment, els enginyers van arreglar el rellotge i l'any 2008 va arribar.

Anònim ha dit...

Estavan tots inpacients perqué arribes aquell moment de que arribesin les dotze de cop i volta el rellotge es va espatllar . I tota la gent es va posar molt nerviosa . Allaborens i havia un rellotger allá i va pujar per a veure que savia espatllat eran els engranatges que savian aturat allaborens el rellotger o va arreglar i va posar el rellotge en hora allaborens tenian temps per celebrar el any nou la gent quan es va menjar les uvas va fer una festa per celebra-hi el any nou i tota la gent es va posar a ballar. Per celebrar el 1-1-2008

Anònim ha dit...

RUBEN MARINEZ CABACO
El tota la gent esta atent al rellotge pero se espatlla e la gent se espanta i els mecanics no poden fer res per que estan de festa cuan de sobte apareix una persona que es fica dins de la ture de la campana i la intenta ereglar pero no es pot per que el rellotge se a espallat per que tenia suficient grasa per que els mecanismes rotaran millor aixi que li ba engrasar els mecanismes ba cumença a anar i tots ban poder celebrar el any 2008

Anònim ha dit...

Estavem tots alavora del foc esperant
que fesin les dotza mentrastan vam:
jugar ala ps2, vam cantar, vallar,...
van pasar moltes hores fins que vanser les dotze. Van crida ¡feliÇ 2008!.Al dia seguen tutom va parla
dal dia anterior ales notisies van
surti com van selevra les festres:
catalunya,madrid,andalusia...
Aquella mateixa nit tuvandi un altre
cop sempra es lomateix.Alainy queve
lomateix seguen unaltrecop acasa dela meva tieta i aixi cada any.

Anònim ha dit...

El rellotge s'ha espatllat. No hi haurà any 2008 per a ningú i tothom passarà d'any excepte nosaltres; ja s'apropava l'hora de canviar d'any i va haver-hi un silenci absolut i en els ultims moments una senyora i el seu marit van pujar les escales i ràpidament van intentar moure les agulles però no es movien van mirar cap els costats i era un pal molt llarg que bloquejava cadascuna de les agulles, van intentar treure'l pero no van poder, va pujar corrents l'altre gent i al final ho van aconseguir tota la gent menja va raïm un altre cop.

Anònim ha dit...

El rellotge no funcionava perquè s'avia anat la llum. Totes le persones a les seves cases i la gent que estava a la plaça esperant aquest moment tan màgic,estaven enfadades i amoïnades perque semblava que es perderíen les campanades. Van aver-hi alguns xiulets pro quan quedaven vint segons per a les dotze, la companyia elèctrica va arreglar el problema i el rellotge va tornar a funcionar per a tocar les dotze campanades. Desprès del raïm la gent es va abraçar amb els seus amics i familiars emocionats perque van podir gaudir de l'entrada a un nou any.

Anònim ha dit...

Lo que li pasa al rellotge es que s`ha quedad sense piles y de com y volta el rellotge esclata y es trenca y may arriba el 2008,la gent del poble es comensa a asustar perque mai arriba l`any nou y de cop y volta totos es posen dacort per comprar un altre rellotge entre tots aixi que tots tenen que posar diners per el nou rellotge y ya comprat el nou rellotge comproven que funciona correctament aixi que el portaveu del poble es posa dacort amb l`alcalde del poble per posar un dia concret per celebrar l`any nou y decidit el dia tots celebren l`any nou correctament y esperant que el proper any no pasi el mateix aixi que cada mes ve un mecanic a revisar el rellotge per si de cas y mai mes es va a tornar a espetllar.

Anònim ha dit...

El motiu de l'averia del rellotge era, que un dels engranatges principals havia perdut les seves dents i per aquest motiu no es movien les manilles i mai arribava el any 2008, com era un dia festiu el tècnic no el podía reparar i tindriem que esperar al dia següent per sentir les campanades, a partir d'aquell moment vaig entendre que els propers anys menjaré el raim a casa davant de la tele, per que si falla una cadena de televisió sempre tindre la opció de canviar de canal.

Anònim ha dit...

De moment tot anava bé, tots amb el raïm a la mà, esperant l'hora de festejar l'any nou 2008. Van començar els quatre quarts,però de sobte del rellotge va sortir fum
i les dues agulles van fer voltes de 360º, la campana va sonar moltes vegades i cada vegada més ràpidament i amb més força.Llavors en un helicòpter van pujar els encarregats del manteniment del rellotge i van arreglar-lo.
Tots van continuar amb la festa i van aconseguir menjar-se el raïm amb tranquilitat.
Tots recordaran aquell dia com el dia de la inocentada de el rellotge.

Anònim ha dit...

El rellotge s'ha parat, la gent molt espantada , pensat que començaran malament l'any nou. Tota la gent miran per el balcó , miran als demés pissos... De cop i volta miran a la tele , passa un segon , la gent combidada a la festa d'any nou es queda miran i començen les campanades.! Tots contents es menjan el raim després de aspantar-se'n . Més tard van explicar que el que anava malament del rellotge era un petit contratemps de res no li passava res al rellotge.

Anònim ha dit...

Perquè s'ha parat el rellotge,es preguntava la gent.Tothom pensava que mai arribaria el 2008 y que per sempre es quedaran al 2007.Quin horror!Lavors el més intel·ligents del món es van reunir tratant de buscar-hi una solució.Resultava que faltava un engranantge que una rata va robar perquè no li molestessin les campanades.Un nen va trobar la rata al fons d'un forat que hi havia a una tuberia.Al final,el nen va posar-hi l'engranatge y van sonar les campanades.

Anònim ha dit...

El rellotge s’ha espatllat, el engranatges han deixat de funcionar i les agulles han deixat de moure’s, arribaràn les campanades i la gent que hi ha a l'esglèsia no es donarà compte de quan pasarà de l’any dos mil-set al dos mil-vuit i no podràn menjar-se els dotce raïms que s’ha acostumen a menjar quan arriben les campanades. Els policies van pujar a l’esglèsia per arreglar els engranatges del rellotge, pero resulta que els engranatges estan oxidats i fa falta lubricant. El policies han informat al policies que estan abaix de que fa falta lubricant i van pujar amb el lubricant en les mans, el van posar als engranatges, van posar ve l’hora i van poder fer les campanades.