dimarts, de desembre 11, 2007

Les vacances del Pare Noel

Aquest bon home ha marxat de vacances després de treballar tant durant una nit.
On ha anat? Heu d'escriure un petit text en 1a o 3a persona que relati les seves vacances! Ah, no us oblideu de posar el vostre nom!!

12 comentaris:

Anònim ha dit...

La nit de Nadal, el Pare Noel no para de treballar i deixar regals per a tots el nens.
Una vegada a fet tota la feina s´en va a descansar a un lloc molt tranquil on es pot recuperar de tant esforç.
La casa on viu està al Pol Nord i és confortable i molt calenta, encara que, fora faci tant de fred.
A casa seva te un establa pels rens i un aparcament pel seu trineu.
Desprès d´uns dies de repòs, torna a la seva feina de construir joguines per l´any següent.

Així que nens,
a ser bons tot l´any.

Anònim ha dit...

El pare noel ha anat de vacances ha la platja per que ja esta cansat de veure neu i ha conegut a un nen que es diu Marc hi ho han pasat molt be jugant a la sorra, fent castells i altres coses.
Dèspres ha anat a Barcelona ha fer una mica de turisme per rebaixar panxa que en te molta hi jugar-hi amb el nens d'allà perque eren molt simpatics i a més a més també ha anat ha vistar al seu pare que feia molt que no el veia hi s'ha passat tot el rato amb el eu pare jugant al monopoly.

Anònim ha dit...

El Pare Noel es un home que treballa molt pero quan més treballa es al nadal perque si són bons els nens li portin molts regals.Quan aji acabat de fer tota la feina que la fa per la nit ell agafa i s'en va on ell viu al pol nord.Desprès ja aji passat un any torna a Barcelona perque li va agradar molt quen va vindre a deirxar els regals l'any passat i en concret venía a veure'm ami perque el vaig beure i con era estiu ens vam anar a la meva casa d'estiu i cam anar a la piscina li vaig presentar als meus amics i ell i jo ens vam banyar amb els meus amics tots plegats pero desprès s'en va tindre q anar al pol nord per seguir fent el seu trablla per l'any que bé

Anònim ha dit...

El Pre Noel está preparant els regals d'aquest any però ba surgi un problema el Para Noel li fa molt de malt al cap i es dedica a deixar els regals i fer un poc de repòs es va anar amb el trineu i els seus cierbos ha una casa molt però que molt gran tenia un llit per al el sol i sobretot gran, menjar per a una setmana, descans i sobretos els rens que tenian que fer mmultisim treball per a repartir els regals a tots els nens del planeta terra . Pasa la setmana i va sortir al Pol Nord i va anar a fer els regals per al dia de nit bona i sobretodo ha els nens que es porten bé .

Anònim ha dit...

El pobre pare Noel està molt cansat, després d' haver repartit regals per a tots al nens. Com tothom necessita unes vacances, com està cansat del fred , ell vol anar a un lloc càlid i va decidir anar al Carib. Ell s' ho pasava super bé, cantava, ballava, reia...però com totes le vacances s'acaven i es té que anar a treballar una altre vegada, ell estava molt bé allí i n'hi habia fet molts amics però se'n tenia que anar a fabricar el regals per a que l'any que be tots estiguem contents i feliços . Un dia que tenim que ser especialment feliços és la nit de nadal, perqué ens regala felicitat.

Anònim ha dit...

El pobre Pare Noel s´ha quedat a Barcelona i a anat al port aventura.
Allà a pujat al dragonkan i desafurtunadament a perdut el barret,
després a pujat al huracan condor
i de tan xiscla es va quedar afonic,
despres va comprar un gelat, coto de sucre, un refresc... amb tot aixo al estomag va pujar a l`estampida i es va marejar i va vomitar.Daspres va anar al templa del foc i es va crematot senser.Para Noel ¡at surt millor ana a jawai.

Anònim ha dit...

El pare Noel s'en havia anat de vacances al seu lloc preferit, un hotel per pares Noels on s'inclou: un balneari amb aigües termals, una sauna, un viver de bebes Noels amb un de cada país del món, un jacuzzi, una entrada a països exòtics; a la seva habitació hi ha un llit de relaxació que vibra, unes noies que són guapes i que saben fer massatges molt bé, també hi ha una piscina a la que li fan banys turcs i massatges aquàtics i n'hi ha un menjador molt gran on fan balls de discoteca totes les nits.

Anònim ha dit...

El Pare Noel desprès d'aver realitzat la seva tasca va marxar de vacances al Carib. El Pare Noel mai havia fet vacances i aquest any va decidir marxar al Carib per anar a la platja, perque estava fard d'estar al pol Nord. Quan va arribar es va quedar fascinat amb les boniques i grans platges que ni havien allà. El primer que va fer es anar a posar-se el banyador per prendre el sol, perque el creia que estava molt blanc. Desprès va banyar-se i cap busar i li van encantar els peixos que nedaven de un costat a un altre. El primer dia va ser esgotador per a ell. Els següents dies sel's va pendre amb mes calma, però va continuant passant-s'ho pipa. L'ultim dia es va relaxar mes i va pensar on voldria anar l'any que ve de vacances. Va pensar en anar a Austràlia, a Grècia, al Japó però finalment va pensar en un lloc que li agradava molt: Àfrica. Volía estar tranquil i observar els lleons, els elefants, les zebres... Així que Àfrica serà el seu pròxim destí per a les vacances de l'any que ve.

Anònim ha dit...

RUBEN MARTINEZ CABACO
Pobre para Noel a estat tote la nit treballant de aqui cap a lla i esta cansat es be de bacanses a al i fa una mica de turisme pel mon sense presa per que ell lla fa el turisme per la nit pero tant depresa que no li dona temps a beure tot el pasatge i aixi pot beure las Cataratas del Niagra, la tore Ifel ETC. a part per aprender noves cultures.

Anònim ha dit...

El pare Noel cada any ens porta molts regals ya que nosaltres tambe anem de avegades de viatje ell tambe te dret a anarsen se viatge.
El pare noel a pogut anar de viatge a cualsevol lloc a la platja,a la montaña,a un hotel,a cualsevol part del mon, casa dun familiar que feia molt de temps que no veia..etc... a pogut anar a cualsevol lloc.
Aixi que ningu ho pot afirmar,ni dir si el pare noel a anat a qui o a anat a lla ya que ningu encara la vist y ningu sap si a anat o no de viatje.

Anònim ha dit...

El Pare Noel va fer les seves primeres vacances de la seva vida va anar a Hawaii amb la seva dona i es va sorprendre al veure l'illa.
Va posar-se el banyador i quan es ficava a l'aigua li va picar un cranc i es va tombar a l'hamaca, va pasar el temps i es va cremar perquè no es va posar crema solar.
Es va ficar a l'aigua més tard... i li va picar una medusa!!
Estava vist que no eren les vacances més bones del Pare Noel, les primeres i li van sortir fatal.
Va dir que no faria més vacances a la seva vida.

Anònim ha dit...

Hoouu hoouu hoouu! Soc el Pare Noel aquest any ha sigut un dels mes durs i pesats ja que la majoria de nens ens demanen coses pesades com : La Wii, la PSP,la DS,que costen de portar a les vostres cases així que desprès de una nit tan dura he decidit fer unes curtes però relaxades vacances. Aniré a Marina D’or ciutat de vacances on podré jugar al golf ,tenis,pàdel,frontó o basquet,perquè amb tantes galetes amb llet que em poseu me estic posen molt gras. Te unes magnifiques vistes a la platja , hi han uns fabulosos i relaxants balnearis que tenen uns peixets diminuts que et fan petites mossegades que et purifiquen . També hi ha dues piscines l´ interior i l´exterior que casi no les fair servir , com que no se nadar .I un petit parc d´atraccions on disfruten els meus amics ,els nans. Jo hem trobo en la suite reial es molt bonica i confortable fins i tot te jaccuzi .Aquestes son les meves vacances ,espero que quan vosaltres feu les vostres siguin tan bones com les meves.