dimarts, de desembre 11, 2007

on és el rei Gaspar?

Aquest any a la Cavalcada falta el Rei Gaspar. On és? On ha marxat? Per què no està amb els seus companys?
Heu de resoldre l'enigma vosaltres mateixos donant la solució en un petit text d'entre 10-15 línies sobre el seu estat! No us oblideu de signar, ni feu cap falta!!

9 comentaris:

Anònim ha dit...

El rei Gaspar no està perquè quan anava de camí a la Cavalcada ha sofert un un accident.Ha caigut en un lloc molt fred i s´ha refredat, però finalment, unes persones l´han trobat.La mal sort es que l´han trobat lluny de casa seva.Finalment van arribar a casa, li van donar una tassa de cafè ben calenteta.Després, a la nit, el volien portar al llit, però s´han van adonar que l´hi havien robat a casa, ja que, no estava el llit.Van trucar a la policia per denunciar el saqueig i també dir que havien trobat al rei Gaspar.Finalment, el rei Gaspar va arribar al final de la Cavalcada per saludar als altres reis i nens que hi havien a la Cavalcada.

Anònim ha dit...

El rei Gaspar, segurament, s'haurà enrederit perquè hi havia molt de trànsit i encara estarà esperant. La caravana s'ha produït perque ha hagut un accident a l'autopista AP-7. Es veu que un cotxe s'ha xocat contra un camió per anar massa ràpid i ha provocat l'aturada. Per sort va arribar finalment la policía a veure que havia passat i hi van trucar a una ambulància. Finalment, l'aturada es va acabar i el rei va poder arribar a la cavalgada, pro ferit perque abans d'arribar-hi va tenir un accident i no va arribar-hi a temps.

Anònim ha dit...

El rei Gaspar volia anar a Egipte a veure les piramides pero els seus companys no volian anar perque a l'orient estaben molt be, llabors el rei Gaspar va enprendre el seu viatge i va anar a l'aeroport i es
va treure un pasaport, va agafa l'avió i s'en va anar a Egipte, ell su va pasar de fabula.
Quan era la hora de marxa a l'orient per anar a la cavalgata s'en va trencar un os del turmell i l'avió s'en va anar sense ell llabors els seus companys estaben molt preocupats per ell i ells van desidir agafar l'helicopter d'emergencia i van anar a rescatar-lo i tot segit van anar a barcelona perque els nens d'alla estaben asiosos per a veure la cabalgata.

Anònim ha dit...

RUBEN MARTINEZ CABACO
El rei Gaspar no esta per que mentres que els seus cumpañs estan en la cabagalta ell esta repartint el regal perque despres no li no li donaba temps a repartirlos per que la cabagalta la abian allargat des pres de la cabalgata tot tres se an unit per anar a repartir la resta de regals a tota la resta del mon per que ell sol no podia amb tots els regals

Anònim ha dit...

Al rei Gaspar l'han segrestat uns senyors que no els hi agraden les cavalcades. Se sap perque hi ha una peça de roba seva per la seva caravana, però un moment! ha aparegut! no pot ser! La seva roba no està trencada, és fals, mireu! està en aquella caravana que no és la seva, anem-hi tots! van dir. Van volcar el cotxe, van agafar el lladre i el van lligar a un post de fusta, però en faltava un, estarà a la caravana del rei Gaspar, no creieu?
Van trucar a la policía perque s'havia escapat i la policía el va arrestar al cap de pocs minuts de persecució i el rei Gaspar va estar content perque un altre any va poder anar a la cavalcada.

Anònim ha dit...

El rei Gaspar no esta aquí, esta malalt al seu llit, a agafat una pulmonia i esta amb febre.
No es sap si vindra a portar els reglas al nens, alomillor nomes vidnran el rei Baltasar i el rei Melchor.
Tots esperen que estigui bé per el gran dia de totes les persones, el dia en que il·lusionats es van a durmir aviat per que la nit es passi rapida per trobar els reglas sobre la taula.

Anònim ha dit...

El rei gaspar no està aquí perquè cuan anava de viatje a dona la volta per toto el mon , anava tan tanquil per la neu que s´ha tupat amb un grup de llops i li han futut a mussegades, pero el rei Gaspar ha cunseguit escapar-hi de les mosegades dels llops.Finalment fent tants quilometres per la neu que feia un fred que pelava , el rei Garpar con nomès anava amb el seu vestidet de mac , anava per els pols i l'ha passat que s'ha quedat en mich del camí.Al fí de 1 hora es va descongela i va anant current per totes les cases on hi havien nens i con era de dia els dias an savut que el rei mac si estava nomès que s'ha atrassat una mica.

Anònim ha dit...

El rei Gaspar durant tot l'any ha estat molt distregut , per aixó sense consulatr-ho am els seus companys va viajar a ell sol a Uruguay que ell ja sap que per aquestes dades allá fa molta calor , i volia passar-ho bé . Llavors el ultim dia , per que li toqui fe el seu treball , surt per la tele un comunicat expres que deia : ¡Avis urgent pel Sr. Gaspar siusplau , está perdut y el necessiten aquesta nit ! . Ell veient alló sen va enrrecordar del seu traball i rápidament va agafar el avió y va quedar amb el sesu companys. Finalment va repartir els regals aquella nit , aixó si , amb molta presa.

Anònim ha dit...

Aquest any el rei Gaspar no estava en la cavalgata a causa que s’havia perdut per el Corte Inglés mentre estaven compra’n les joguines a la resta de els nens ell havia dit que nomes quedava un cotxe de carreres per un nen que el demanava que es veurien en la caixa per pagar. I Melchor i Baltasar van esperar i esperar i no venia així que van tindre que anar a la cavalgata sense ell . Quan van arribar els nens es van quedar molt estranyats al veure nomes dos reis i van continuar la cavalgada sense ell i al acabar, hores mes tard van tornar al Corte Inglés . Els dos reis van veure tot el desastre que havia muntat , havien caramels per aquí palets de polo per allà matalassos i moltes coses mes. Van seguir busca’n i el van trobar en la secció mobiliària dormin en un llit desprès de haver menjat molt i jugar.