dijous, de novembre 03, 2011

IMATGE 1

13 comentaris:

dani urrutia ramirez ha dit...

Aquesta imatge es unica i molt divertida el tigre blanc amb la seva pilota i divertinse com deu mana i sembla que estan en un zoo, i tambe es pot veure un mur depere per que no se escspi el tigre i es mengi a thotom.Tambe es veu a una persona que s´ha quedat bocabadada veient a un tigre blanc jugant amb la piloteta vermella li deu sembla una mica estranya la situacio

Víctor Molina Ciuró ha dit...

Aquesta foto, ens mostra clarament un tigre nedandt i jugant en un zoològic. Hi ha una persona mirant darrere d'una paret. El tigre està jugant amb una pilota de plàstic vermella obalada. El tigre es entre blanc i taronja amb ratlles negres. Ès un espai petit i el tigre no pot estar en el seu hàbitat que es la naturalesa. I aquí ha acabat la meva descripció.

Katia Repullés Pedroso ha dit...

En aquesta imatge podem veure un tigre blanc nadant. El tigre està empenyent un objecte vermell que té una forma més aviat ovalada i que se sembla a una pilota. Darrere del tigre hi ha una pared de pedra i davant d'ell trobem un mirador on hi ha una pared de vidre i una tanca de fusta, en el mirador també podem veure una dona que li fa fotos al tigre. El fet de que hi hagi una mirador fa que pensem que el tigre es troba en un zoològic.

Arnau Solans Vázquez ha dit...

En aquesta imatge es pot veure un tigre blanc jugant amb la seva piloteta de color vermell, segurament, en un zoològic.
El tigre blanc es troba nadant en el seu hàbitat del zoològic mentre algú l'observa atentament, per el vidre que el separa de l'animal.
L'animal es troba en un estat més aviat tranquil i panxacontenta.

Sara Bautista Rodrigo ha dit...

Aquesta imatge ens mostre un animal al zoològic jugant amb una pilota,crec que esta en un zoològic perquè hi ha persones que l'estan observant a traves d'un vidre, l'animal es tigre però no un tigre normal es un tigre blanc lla que es de color negre i blanc. Esta dins de l'aigua i s'embla que li agrada, es un tigre dòcil perquè no mostra agressivitat i segur que la'n domesticat.

Miguel Labrador Naipal ha dit...

En aquesta imatge podem veure un tigre blanc amb ratlles negres que está jugant amb una pilota de color vermell, la piscina no es molt profunda i la pared que (separa el que hi ha a l´altre banda de la piscina del tigre)es una pared de pissarra natural i dona un aire rural que es com s´ha de sentir en un ambient rural, també hi ha un home que obseva al tigre y s´está recoltzant en una barana de fusta.

paubromero galera ha dit...

aquesta imatge es un tigre que esta al zoologic i esta al aigua amb la seva pilota vermella i a una persona que esta miran i li dona de menja al tigre i la grada molt. jo no e vist mai algun tigre al aigua i amb una pilota vermella. i es de color blanc amb moltes rajes de color negre i gris i el aigua no es molt profunt per que si no es fon i es per que a plogut molt per que i a una alcantarilla

jonathan rubio nebot ha dit...

aquesta imatgue es un tigre petit que busca una pilota i sap nada molt be per ser un tigre ami em sembla que els tigres no lis agrada bayarsa pero qrec que aquest animal si que sap nada porque li an enseyat a nada molt be i magrada molt aquesta foto del tigre.

Alexandra blanco vidal ha dit...

En aquesta fotografía es pot veure un tigre de color blanc amb pintetas negres precios , te una pilota de color vermell i esta jugant a l´aigua per que sembla que estigi fent un espectacle del zoologic ja que darrera de ell es veuen persones observant-lo .

Andy López Cánovas ha dit...

En aquesta imatge veiem a un tigre blanc i negre que esta nadant, jugant i divertint-se amb la seva pilota vermella. A l'esquerra de l'imatge veiem a una persona darrera d'un cristall protector que està recolzada en una barana mirant com juga el tigre. Al fons de la imatge es veu un mur de pedra que servirà per a qué no s'escapi el tigre. Probablement estan en un zoològic.

Sergi Arrayás Puig ha dit...

En aquesta fotografia es veu un tigre blanc. És de color blanc, com el seu propi nom diu, amb rayes negres. Sembla que està en un zoològic nadant amb una pilota ovalada de color vermell. A la esquerra hi ha un cristall on hi es una dona mira aquest exemplar tan particular. La dona el mira asombrada i expectant. I darrere del tigre hi ha una pared de predes.

Sergi Jiménez Ruíz ha dit...

En aquesta imatge surt un tigre blanc en la aiguas amb la seva pilota i sel veu que so esta pasant
molt be.Les persones segur que tam-bé su estan pasant tan bé com el tigre blanc en el aigua.Segur que estan en un zoo.perque no es veu un tigre en la aigua no es veu en un cualquier lloc segur que es veu en el zoo.A mi no magraden molt els tigres perque sel veu salvatge

paula granel barba ha dit...

En aquesta imatge podem veure un tigre blanc jugan amb una pilota vermella i no te forma rodona . Està jugan dins del aigua ,darrera d´ell hi ha una pared de pedra i podem veura a l´esquerra un mirador
amb una barra i un vidre per observar al tigre en la qual hi ha una persona observant-lo.sembla que es tracta de un zoo, esta a l´exterior isembla un dia solejat