dijous, de novembre 03, 2011

IMATGE 4

11 comentaris:

Roger Campos Sans ha dit...

La imatge és antiga i en blanc i negre. En el centre, es pot veure un home i una dona amb un micrófon. Estan llegint uns fulls. El home porta una americana i corbata. La dona porta un mocador al coll. L'habitació on estan treballant esta completament enrajolada i només es veu una cadira en la paret del fons. Aquesta fotografia té una signatura al marge dret.

Alisson Romero Dominguez ha dit...

en aquesta imatge podem veure un senyor i una senyora, que estàn llegint uns papers, pot ser per gravar una cançó per que a dalt d'ells hi ha un micròfon, o tambè per a una emissora de ràdio. la foto es veu que és una mica antiga pels colors (blanc i negre).

Aimar Roy Arias ha dit...

En aquesta imatge es pot veure que és antiga je que es de color blanc i negre. ES veuen dues persones un home i una dona, també es veu un micrófon en mig d'ells dos. Es troben mirant uns fulls. L'home porta un tratge i la dona un vestit. Es troben en una habitació tancada només es veu una cadira i a la punta dreta de la foto es veu una signatura.

Aina Teixidor Moreno ha dit...

Aquesta fotografía està en blanc i negre, per tant, es vella. N'hi ha un senyor i una senyora, estàn grabant una cançó, el micròfon i els papers ho indiquen. La senyora porta un pentinat recollit i l'home el cabell curt. S'hi ens hi fixem, a un racó de l'imatge n'hi ha una firma, això també pot indicar que són uns cantants famosos.

Laura Onieva Rodíguez ha dit...

En aquesta imatge es veu,un home i una dona.Sembla antiga,ja que la fotografia es veu en balnc i negre,es veu con tenten un paper i un microfon per cadascú. La habitacio o sala on semben treballar esta tota com amb una mena de rajoles perque no s'escolti res de fora, també es veur una porta i una cadira al fons. A la part superiro de la fotografia hi ha una mena de signaturo o firma de algú, s'interpreta que es d'algun dels dos personatrges

José Luis Reyes Calderón ha dit...

Aquesta imatge és de blanc i negre, es veu que està feta fa molts anys. En aquesta imatge es veu una senyora i un senyor que estan llegint uns papers. Es veu que aquestes persones estan emetent en una emissora ràdio una informació important. L'espai on estan es molt petit, tancat, té les parets blanques, i a dalt de la senyora i el senyor que estan emetent una informació hi ha un micròfon molt gran i vell. També al fons hi ha una cadira molt petita i vella.A la part de dalt hi ha una signatura petita que diu el nom de l'autor.

jonathan rubio nebot ha dit...

la imatgue es en blank i negra hi ha dos pesones una dona i un home estan cantant una canso per a la radio de la tele les dos personas tenen un full blank a la ma el dona porta un mocadoll al coll i el home porta una americana i corbataen el fons es veu una cadira.

Kathy Silva Zavaleta ha dit...

Aquesta imatge es veu una fotografia que es antiga perque esta en blanc i en negre. Hi ha una dona hi un home, el home va molt formal i la dona tambe .La dona te un mocador i esta pintada i el home te una corbata i un bigoti molt llarg, en una part de la fotografia hi ha una signatura es molt original i bonica.Sembla que son casats i els dos tenen un full blanc

Andy López cánovas ha dit...

Aquesta imatge, podem observar que es antiga ja que està en blanc i negre. A la imatge es veu in home i una dona mirant o llegint un paper cadascun amb un micròfon al davant d'ells. Al noi se li veu que porta una corbata, una americana i una camisa i a la noia se li veu que porta un mocador i una jaqueta. Al fons de la imatge es veu una cadira, un tros duna porta i una paret de rajoles.

Sergi Arrayás Puig ha dit...

En aquesta imatge veiem un home i una dona. El home destaca per seu bigoti negre i gran. Sembla que estan en un estudi de grabació. Gravant una cançò. Estan llegint uns papers. La fotografia no sembla molt actual. Està en blanc i negre i la vestimenta sembla com dels any setanta, vuitanta o abans. De fons es veu una pared i una cadira. Adalt a la dreta hi ha una signatura, potser del fotògraf.

Marc Nieto Nogales ha dit...

Aquesta imatge es antiga, com es pot veure per l'estil de roba que porten i sobretot perquè esta en blanc i negre. Son una dona i un home que sembla que estiguin en una cuina perquè la paret es de ratxoles. Es veu com estan llegint uns papers o documents. Al fons de la imatge es veu una cadira de fusta com a segon plànol,i al costat una firma escrita a la paret.