dijous, de novembre 03, 2011

IMATGE 2

16 comentaris:

Roger Campos Sans ha dit...

La imatge mostra un paisatge d'alta muntanya. A baix, hi veiem un gran llac amb l'aigua molt clara. Al fons hi trobem, a la vora del llac, algunes cases envoltades de prats. Al costat es veuen unes grans muntanyes amb alguns núvols baixos. La vegetació té un color verd molt intens i dóna la sensació de que és primavera. Per sobre dels núvols es veu un cel molt clar.

Arnau Solans Vázquez ha dit...

Es veu un gran llac o llacuna, que deu ser molt harmoniós, i deu tenir una fauna i una flora molt extensa i diferent, de la de un paisatge de costa. Està en una vall de muntanyes, a la llunyania es veuen algunes cases o granges.
No s'aprecía cap rastre de contaminació mediambiental ni de desforestació massiva feta per l'home.

Aimar Roy Arias ha dit...

En aquesta fotografía es veuen els núbols i un cel molt clar. Es veu un paisatge amb muntanyes de color marró fosc i marró clar. Més per sota es veu un llac , no sembla gaiere contaminat ja que veiem un color mes o menys tirant a clar. També trobem un gran terreny de vegetació de color verd clar, verd fosc, com una barrega d'ells dos. Quan el mirem ens relaxem.

Evelyn Acevedo Sans ha dit...

A la imatge hi ha un paisatge molt bonic. És un paisatge molt relaxant. Sembla que hi ha un llac molt gran , amb un color d'aigua presios;un blau verdos. Té unes muntanyes molt altes;amb la boira que hi ha segurament fa molt de fred.Al fons de la imatge sembla k hi han cases baixes. Allà deu viure gent de poble.Hi ha un cel sense núvols.

Aina Teixidor Moreno ha dit...

En aquesta fotografía es veu un llac amb l'ombra de la muntanya que hi ha al darrere. La muntanya està al damunt del llac, i es tota de color verd, n'hi ha casetes per el voltant de la muntanya. Els núvols estàn molt desplaçats uns dels altres, no te pinta de ploure. Aquest paisatge em transmet la sensació de tranquilitat i pau.

Sara Bautista Rodrigo ha dit...

La imatge ens vol dir que es un lloc amb molta vegetació i segur que molts animals, es un paisatge tranquil i relaxant. Segur que es molt bo per anar a pescar lla que l'aigua del llac es mostra tranquil·la i es "transparent". A l'altre costat del llac s'embla que hi viu algú, lla que es poden veure algunes cases.També es veuen unes muntanyes molt altes i molt boniques. Segur que allí a d'alt hi han unes vistes espectaculars.

Víctor Molina Ciuró ha dit...

La fotografí ens, aporta felicitat i llibertat, es un prtat mol bonic amb un pantà al mig i al fons hi ha unes muntanyes. També hi han uns núbols molt blancs i un cel molt blau clar. El ptrat amb les muntanyes es veuen molt verds i el llac es veu molt blay com el cel. El llac sembla molt pur i no es veu res de contaminació, bueno, segons lo que es vegi.

Laura Onieva Rodíguez ha dit...

Aquesta imatge sembla una paissatge de muntanya pel demati,ja que el sol esta derrera de le smuntanyes, hiu ha un llac on es refelcteixen les montanyes sembla que estigui a una grna algutra ja que hi ha nuvols per allà enmig. Aquesta fotografia em transmeteix una gran sensació de tranquilitat,gnas de està allà i poder-hi respirar aire de les muntanyes, ja que diuen que no està tan contaminat con el de la ciutat.

José Luis Reyes Calderón ha dit...

En aquesta imatge es veu un llac molt ample, molt bonic de color blau. També es veu una part allunyada amb moltes plantes i moltes cases de color blanc i petites. Dalt es veu una muntanyes molt altes, amb plantes a tot arreu, i uns núvols que estan més o menys en el pic de aquestes muntanyes. Aquestes muntanyes es veuen com per fer senderisme perquè es veuen petits camins que arriben al pic de les muntanyes. Aquesta imatge esta feta en les parts més altes de aquest lloc.

Kathy Silva Zavaleta ha dit...

A la imatge es veu que es un paisatge amb muntanyes altes un cel amb nuvuls i un llac molt preciós. Té un color molt original un color blau i verd .Tambe es veu molts arbres de colors verds foscos i verd fluix, transmet moltes coses per exemple pau tranquilitat relaxacio.Al fons es veu unes casses molt petites

pau romero galera ha dit...

aquesta foto o imatge es als pirineas crec per que aquestes vistes son impresionans. amb el llac aquest mes xulo i es molt gran, i l`aigua es cristalines i es beuen molt blaves,i aquet llac sera molt alt i aquestes montañes a l`hivern neva segur per que son molt altes i es veguen a baix de la montaña es beu com esta de cuidat i esta vaerd que can sigui hivern estara nevat tota la montaña i el mar congelat

jonathan rubio nebot ha dit...

la imatge es de una muntaya molt alta i abaix hi ha un riu enorma i que reflecta un paisatgue de boscus i es presios aquet paisatgue hi ha molta vegetasio i els nuvols es veuen molt clar i te una sensasio de primavera els arbres son de color verd.

Sergi Jiménez Ruíz ha dit...

Aquesta imatge mostra un paisatge d'una muntanya.I a part d'una mun-
tanya es veu un llac,que en el llac
es pot reflexar el sol en el aigua
.Segur que en el etiu venen moltes persones per veure el llac.I segur
que els nens es fiquen en el llac,
i tambe per que les families vayin a pescar i a passar el dia i segur que se es la passa molt bé.

Andy López Cánovas ha dit...

En aquesta fotografía un paisatge de bosc o muntanya molt bonic, on es veu un gran llac d'un color blau fosc increíble. Al fons hi trobem el que semblen unes cases petites a la vora del riu, en una plana verda i extensa que ariba fins a les muntanyes altes que són verdes clar i fosc i marrons que estan totes plenes d'arbres, de vegetació i segurament d'animals.

paula granel barba ha dit...

en aquesta imatge podem veure un paisatge natural darrera de tot vien unes muntanyes que dabant d`elles hi han núvols .Es veu mès
al peu de les muntanyes una gran
vegetació i mès a prop del llac hi
han zones planes amb cases.Tambè
podem veure un llac en el qual queda tot el paisatge reflectat .ES
un dia soletjat que es veuen els colors motl intens

paula granel barba ha dit...

en aquesta imatge podem veure un paisatge natural darrera de tot vien unes muntanyes que dabant d`elles hi han núvols .Es veu mès
al peu de les muntanyes una gran
vegetació i mès a prop del llac hi
han zones planes amb cases.Tambè
podem veure un llac en el qual queda tot el paisatge reflectat .ES
un dia soletjat que es veuen els colors motl intens