dijous, de novembre 03, 2011

IMATGE 3

10 comentaris:

dani urrutia ramirez ha dit...

Es un avi que se esta prenent una copa de cava amb la seva ampolla de cava per a ell soli mirant la taula en canvi de disfrutar de la vida anar a corre a dona una volta.
Disfrutar de la vida pero ell prefereix estarse alla sol en el seu sofa, pero sembla que so passa molbe en el sofa ell solet enborrachanse,pero si volgues podria estar fent una altra cosa.

Katia Repullés Pedroso ha dit...

A la imatge trobem un home adult que està en una sala d'estar. La porta principal sembla que està al fons darrere d'unes escales. A la sala hi ha un prestatge amb figures. Darrere l'home hi ha un armariet i a sobre una làmpada blanca. Al costat de l'home hi ha una tauleta on hi han revistes i també una làmpada. L'home està assegut en un sofà i davant d'ell hi ha una taula, a sobre d'aquesta hi ha una ampolla de cava, una copa, un telèfon i un comandament de la televisió. Sembla que l'home estigui esperant una trucada perquè està mirant fixament el telèfon.

Arnau Solans Vázquez ha dit...

En aquesta imatge es veu una persona d'avantçada edat i solitari, amb una taula en la qual a sobre seu es troba un comandament a distancia per poder encendre la televisió, també es pot distingir una ampolla de cava amb una copa. La casa tè una decoració entre una mica moderna i una mica antiga,jo diría més aviat decoració estàndar.

Alisson Romero Dominguez ha dit...

en esta fotografìa podemos ver un señor muy tranquilo tomando vino y al parecer estaba mirando la televisión, su casa se ve muy acogedora, a su alrededor podemos ver que tiene muchas cosas (lamparas, un equipo de música... ), este señor talves este llegando de hacer deporte por que lleva ropa deportiva.

José Luis Reyes Calderón ha dit...

En aquesta imatge es veu un avi que esta assegut en un moble gran de color taronja, al costat d'ell hi ha una ampolla de vi i la seva copa. Està en la sala de la seva casa. La sala es molt petita, però molt bonica. Hi ha molts mobles, com el que hi ha endavant de l'home es blanc amb dibuixos, a sobre hi ha la copa, l'ampolla de vi, un comandament i el telèfon. També hi ha un moble al costat de l'home que te una làmpada amb revistes. Al fons també es veu que hi ha més mobles.

Víctor Molina Ciuró ha dit...

Aquesta imatge ens mostre una persona (en conctret, un señor gran) que està en el seu sofà llegint algo i prenent una copa de cava. Està en un salò d'una casa i també va en xandal. Te el cvell curt i blanc i no es que sigui molt grass, es una persona prima. Devant seu te una tauleta, i al costat te una altre tauleta més petita amb una lampareta de nit.

Alexandra blanco vidal ha dit...

En aquesta foto hi ha un senyor que esta pensatiu al seu sofa davant de ell hiha una taula i a sobre esta el mando de la televisió una ampolla i una copa de cava. al seu costat també podem veure una taula mes petita amb una lampara i revistes i amb aixó acabo la meva descripció

Evelyn Acevedo Sans ha dit...

En aquesta imatge apareix un home tranquilament a la seva casa. Està sentat al seu sofà amb la ampolla de cava.Sembla que es un home que li agrada anar de festa.El que pasa es que ell envés de viure la vida i anar a donar un volt, està allà a casa amb la seva copa.Que a mi em sembla molt bé.Per la part que es veu té una casa molt bonica y acollidora.Em trasnmet satisfacció.

paula granel barba ha dit...

En aquesta imatge podem veura un adult que està en el menjador sentat en un sofà de pell,porta
posat un xandall.El menjador sembla tenir dos nivells .D´avant d´ell hi ha una petita taula en la
que podem veure una ampolla de cava
hi una copa un mand ha distancia hi un telefòn móbil ,al costat hi ha una altre taula antiga amb una llamada

Marc Nieto Nogales ha dit...

En aquesta altre imatge podem veure un senyor sentat en el sofà de casa seva prenen-se una copa de cava. Sembla estar pensatiu perquè esta mirant fixament la taula on hi ha el mando de la televisió. L'home porta un xandal com si acabes d'arribar de fer esport. Al costat del sofa es veu una tauleta amb una llàmpada i uns papers o alguna cosa pero no es veu molt definit per saber ben bé al que es.