dijous, de novembre 03, 2011

IMATGE 5

20 comentaris:

dani urrutia ramirez ha dit...

Es un bebe que se esta duxtant a la seva banyera i mossegant la esponja i so esta passant molt be i te un a errecada molt bonica i cara d ´or pur.I sembla que li agrada moltissim la banyera, més bé
jugar amb l´aigua més bé mujar l´esponja de aigua, i mossegarla i estipara amb les seves dents es una imatge comovedora alegra bonica
de veure es espectacular i molt original

Roger Campos Sans ha dit...

La fotografia mostra una nena molt petita, no arriba a l'any. Té els ulls de color blau i unes grans pestanyes. El seu nas es petitet i a les orelles porta arracades. Te la boca oberta i es pot veure que no hi te dents. A la maneta porta agafada una petita joguina de color groc. La nena s'està banyant perquè te la cara mullada. La seva cara expressa una sensació de felicitat.

Katia Repullés Pedroso ha dit...

En aquesta imatge podem veure un nadó, que sembla estar dins d'una banyera. Per les seves arracades podríem dir que el nadó és una noia. A la mà porta un objecte que no sabem que pot ser, potser és una joguina, potser una esponja... La cara la porta mullada i degut a l'aigua les pestanyes estan separades. Té uns ulls força grans i d'un color més aviat gris. La nena està somrient per això podem dir que està contenta, que s'ho està passant bé a la banyera. Podem pensar que la nena és força petita ja que no té cap dent.

Alisson Romero Dominguez ha dit...

en aquesta imatge podem veure una nena petita molt bonica, que té els ulls clars i molt grans, de color verds, que s'està prenent un bany, pel que sembla la nena a la mà aquesta agafant una joguina groc. Es veu que té una cara d'entusiasme per donar-se el bany. A la foto es veuen molt clars els colors

Sara Bautista Rodrigo ha dit...

La imatge mostra a un nado que sesta banyant.Te uns ulls molt grans, bonics i de color blau-verdos o gris, el seu nas es petit, a l'orella sembla que porti una arracada, encara no hi te dents, i vol dir que encara es petita, te la boca petita però te un somriure d'orella a orella, per la fotografia sembla una nena que esta jugant amb una joguina.Sembla una nena molt bonica i feliç.

Aina Teixidor Moreno ha dit...

En l'imatge es veu una nena petita, que està jugant amb un ninot de color groc dins la banyera. Està tota mullada, la cara, el cabell, el cos i es veu que s'ho està passant molt bé... La nena està feliç per la cara que posa, amb el somriure d'orella a orella. Té els ulls de color grisblau i són molt grans, amb unes pestanyes molt llargues.

Kathy Silva Zavaleta ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Kathy Silva Zavaleta ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Kathy Silva Zavaleta ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Kathy Silva Zavaleta ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Kathy Silva Zavaleta ha dit...

Aquesta imatge es d'un nen molt bonic.Té uns ulls blaus com el cel. Está en una banyera.Ell sembla molt feliç això m'agrada molt.Te una esponja y sembla que li agrada molt mossegar-la;és diverteix molt.Aquesta imatge em transmet felicitat y molta alegria.Té un somriure gran y precios.Aquesta es la imatge que mes m'agrada.
Aquesta imatge és la que mes m'agrada.

Aimar Roy Arias ha dit...

En aquesta imatge podem observar un nadó amb el cavell curt de color marró, ulls blaus, pestanyes llargues... Veiem que està sostenint una esponja de color groc. Aquest nadó està sentat en un objecte blanc que se li diu banyera,aquesta banyera està casi plena d'aigua. Sembla que el nadó s'ho està passant pipa d'ins de la banyera.Et dona sensació d'alegria.

Laura Onieva Rodíguez ha dit...

En aquesta fotografia observem con un nado, juga amb una mena de joguina mossegant-la, els seus ulls son blaus con el cel i la sava cara petita. Transmeteix ternura i alegria ja que la seva expresio facial es molt riallera. Tinc la sensació de que es una nena ja que porta arrecadas i que es l'hora de dutxarse, ja que esta mullada. La nena tindra uan edat aproximada l'any, és a dir que no te més d'un any.

pau romero galera ha dit...

aquesta imatge es una nena molt guapa que tindra dos anys i esta ala seva bañera i esta mosegan el anec de goma i mira que ulls te mes blaus i que pestañes i encara no te dents i te una arracada molt chula i el seu nas es molt petit i les urelles tambe petites i esta jugan amb el anec de goma que es de color groc

Alexandra blanco vidal ha dit...

La foto es tracta de una nena aproximadament de sis mesos ,te uns ulls molt bonics i unes pestanyes molt llargues .Te un joguina a la ma de color groc que se la fica a la boca com tots els nens de aquesta edad que li començan a surtir les dents .I també es pot comprobar que li agrada moltíssim el bany per la cara que te de satisfacció.

Evelyn Acevedo Sans ha dit...

En aquesta imatge es veu una nena presiosa petita.Sembla que li agrada molt banyar-se i mossegar la esponja.El que mes destaca son els ulls que te grans y amb un blau espectacular.Aquesta fotografía em dona felicitat y molta alegría. Sembla que s´ho està pasant super bé i que li agrada molt banyar-se.Aquesta es la imatge mes bonica per mi.

Sergi Arrayás Puig ha dit...

En aquesta fotografia es veu una nena molt maca i divertida. Té un somriure gran i sincer que és el que més destaca de la imatge. Tambè destaquen els seus ulls blaus oberts i grans com plats. A més te unes pestanyes molt boniques i llargues. Té un nas molt rodonet i bonic. Porta unes arracades d'or que són lluents i molt visibles. Realment és una nena molt alegre i entusiasmada per alguna cosa que la fa feliç.

Sergi Jiménez Ruíz ha dit...

Es un bebe que no deu tenir més de cinc anys.I te una arrecada molt
bonica i te pinta de ser or pur.La
nena está en una banyera.I disfrut-ant molt de la seva banyera perque
esta disfrutant molt.Els pares de aquesta nena han tingut molta sort perque han tingut una nena precio-sa.I segur que estaran molt content
veure cada dia aquesta nena tan preciosa.

Sergi Jiménez Ruíz ha dit...

Es un bebe que no deu tenir més de cinc anys.I te una arrecada molt
bonica i te pinta de ser or pur.La
nena está en una banyera.I disfrut-ant molt de la seva banyera perque
esta disfrutant molt.Els pares de aquesta nena han tingut molta sort perque han tingut una nena precio-sa.I segur que estaran molt content
veure cada dia aquesta nena tan preciosa.

Marc Nieto Nogales ha dit...

En aquesta fotografia podem veure un nadó que esta moll, com si estigués dins d'una banyera. Lo que més destaca de la foto son els ulls del bebé de color gris-blabós i les seves pestanyes gegants. Té un somriure molt dolç. Es una imatge que transmet molta alegria, tots nosaltres pasem per aquesta edat. El nen sembla que disfruta mentres esta a la banyera i els seus pares el banyen perquè te cara de felicitat y se li veu juganer amb l'esponja a la mà.